Zabpelyhes palacsinta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 240 g zabpehelyliszt
- 400 ml sovány tej
- 3 ek holland kakaópor
- 1 ek édesítőszer (cukor, méz)
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 alma (lereszelve)
- 1 csipet só
- 1 tk őrölt fahéj
- olívaolaj
Elkészítése:
Az almát lereszeljük. A zabpehelylisztet összekeverjük a sóval, édesítővel, kakaóporral, őrölt fahéjjal. Hozzáadjuk a reszelt almát és a tejben összekevert tojásokat. Simává kavarjuk. Kevés olajon megsütjük a palacsintákat mindkét oldalán.
Ízlés szerint megtöltjük túróval, lekvárral vagy csokoládékrémmel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »