Vendégváró rántott palacsinta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 10 sós palacsinta
Töltelékhez:
- 20 dkg füstölt sertés sonka
- 5 dkg füstölt sajt
- 5 dkg trappista sajt
- 3 db tejszínes kockasajt
- 2 dl főzőtejszín
- olaj a kisütéshez
- só
- bors
- piros paprika
- zsemlemorzsa
- liszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Kisütünk 10 db sós palacsintát, ezt nem részletezném, mindenkinek megvan a maga bevált palacsinta receptje. :)
Vajon megpirítjuk az apró kockára vágott füstölt sonkát, felöntjük a tejszínnel, megborsozzuk, beletesszük a kocka sajtokat, reszelünk bele füstölt sajtot, összefőzzük.
Megkenjük vele vastagon a palacsintát, behajtjuk jobbról, balról a két szélét, majd feltekerjük a hagyományos módon.

Óvatosan bepanírozzuk, ügyelve arra, hogy ne essen szét a palacsinta, én a tojásba szoktam rakni sót, piros paprikát, esetleg vegetát.
Forró olajban kisütjük pár perc alatt.
Krumplipürével és tartármártással tálalom, tetejére sajtot reszeltem.
Tipp:
Igaz, hogy időigényes, de garantált a siker! A töltelékre pedig ezer variáció lehetséges! Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

