Vendégváró rántott palacsinta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 sós palacsinta
Töltelékhez:
- 20 dkg füstölt sertés sonka
- 5 dkg füstölt sajt
- 5 dkg trappista sajt
- 3 db tejszínes kockasajt
- 2 dl főzőtejszín
- olaj a kisütéshez
- só
- bors
- piros paprika
- zsemlemorzsa
- liszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Kisütünk 10 db sós palacsintát, ezt nem részletezném, mindenkinek megvan a maga bevált palacsinta receptje. :)
Vajon megpirítjuk az apró kockára vágott füstölt sonkát, felöntjük a tejszínnel, megborsozzuk, beletesszük a kocka sajtokat, reszelünk bele füstölt sajtot, összefőzzük.
Megkenjük vele vastagon a palacsintát, behajtjuk jobbról, balról a két szélét, majd feltekerjük a hagyományos módon.
Óvatosan bepanírozzuk, ügyelve arra, hogy ne essen szét a palacsinta, én a tojásba szoktam rakni sót, piros paprikát, esetleg vegetát.
Forró olajban kisütjük pár perc alatt.
Krumplipürével és tartármártással tálalom, tetejére sajtot reszeltem.
Tipp:
Igaz, hogy időigényes, de garantált a siker! A töltelékre pedig ezer variáció lehetséges! Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »