Túróval töltött káposztás palacsinta recept
Hozzávalók:
Palacsintához:
- 25 dkg káposzta
- 25 dkg finomliszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 4 dl tej
- 3 dl szódavíz
- 0,5 dl napraforgó olaj
- 1 kk só
Töltelékhez:
- 25 dkg tehéntúró
- 10 dkg porcukor
- 4 szál kapor
Elkészítése:
Palacsinta készítése:
A káposztát lereszeljük, sózzuk, majd 20 perces állás után kicsavarjuk a levét és 3 ek olajon megdinszteljük.
A lisztet a tojással, a sóval és a tejjel palacsintatésztává keverjük, hozzáadjuk a káposztát, és szódával hígítjuk. 20 perces pihentetés után átkeverjük, és kisütjük a palacsintákat.
Töltelék készítése:
A túrót kikeverjük a felaprított kaporral és a porcukorral, majd egyesével betöltjük a palacsintákat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

