Túrós narancsos palacsinta recept

Hozzávalók:
- 15 dkg liszt
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dl tej
- 1 ek olaj
- csipet só
- 1 tk buorbon vaníliás cukor
Töltelék:
- 40 dkg túró
- 10 dkg krémsajt
- 5 dkg kandírozott narancshéj
- 1 ek vanília aroma
- 5 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit egy habverővel kikeverjük, majd a hűtőbe tesszük.
1 óra pihentetés után, jól összekeverjük, majd ha nagyos sűrű lenne egy kevés vizet adunk hozzá.
Olajjal kikent, teflon serpenyőben kisütjük, majd a narancsos-túrós töltelékkel megkenjük. Kis batyukat készítünk és vaníliás cukorral megszórjuk. Díszíthetjük kandírozott narancshéjjal.
A túrós-narancsos töltelék elkészítése:
A túrót a cukorral tojássárgájával, a krémsajttal és vanília aromával jól kikeverjük. Végül az apróra vágott kandírozott narancshéjat is belekeverjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »