Sajtos baconös rántott palacsinta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 db palacsinta
- 70 dkg sajt
- 50 dkg szeletelt bacon
- liszt
- tojás
- panírmorzsa
Elkészítése:
A sajtot 7-8 cm hosszú, 3 cm széles és kb. 1-1,5 cm vastag szeletekre vágjuk úgy, hogy a megsült palacsinta közepébe lehessen tekerni. A felszeletelt sajtokat egyesével egy szál szeletelt baconbe göngyöljük.
Miután kész a palacsinta, a baconbe göngyölt sajtokat a palacsintába tekerjük, majd mindegyiket lisztbe, felvert kissé sós tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk.
Bő, forró olajban kisütjük.
Sós tört burgonyával, burgonyapürével, savanyúsággal, vagy friss salátával melegen tálaljuk.
Jó étvágyat!
Tipp:
Nagyjából 12 db rántott palacsinta jön ki ebből a mennyiségből. Mivel ez egy főétel, így a megmaradt tésztából édeset szoktam csinálni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »