Rumos-kakaós palacsinta recept

Hozzávalók:
A palacsintához:
- 50 dkg liszt
- 7 dl tej
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 ek cukor
- 6 ek olaj
- 5 dl szódavíz (ásványvíz)
- 1 csipet só
A töltelékhez:
- cukrozott kakaó
- kevés rum vagy pár csepp aroma
Elkészítése:
A palacsintákat az alábbi módon készítjük el: a lisztet, a tojásokat, a cukrot, a sót és a szódavizet keverőtálba tesszük, mixerrel jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a tejet és az olajat. Újra elkeverjük csomómentesre. Forró serpenyőben, kevés olajon kisütjük a palacsintákat.
A kakaós cukorral töltjük a palacsintát, majd csorgatunk a töltelékre néhány csepp rumot, vagy aromát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »