Palacsinta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 dl tej
- 2,5-3 dl szódavíz
- csipet só
- 2 csipet cukor
- kevés olaj
Elkészítése:
A tojásokat felverjük. Fokozatosan hozzáadjuk a lisztet, tejet, szódavizet. Ha sűrű, adhatunk még hozzá szódát. Ízesítjük sóval, cukorral.
Palacsintasütőbe kevés olajt öntünk, felforrósítjuk és kisütjük a palacsintát. Én még melegen meg szoktam tölteni lekvárral, fahéjjal, túróval esetleg pudinggal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »