Meggyes-pudingos palacsinta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Töltelék:
- 1 csomag főzős puncs ízű puding
- magozott meggy
- fél liter tej
- 3 evőkanál cukor
Palacsintatésztához:
- 20 dkg liszt
- 3,5 dl tej
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1-2 dl kristályvíz
- 1-2 evőkanál kristálycukor
- csipet só
- olaj
Elkészítése:
A palacsintatészta hozzávalóit csomómentesre összekeverjük, majd palacsintasütőben picit vastagabb palacsintákat sütünk.
A pudingot elkészítjük a leírás szerint, hozzáadva a cukrot és a tejet folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük.
A palacsintát megkenjük a pudinggal és magozott meggyet szórunk rá, majd feltekerjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

