Mecséri almás palacsinta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 8 db. édes palacsinta
- 1 kg. alma
- 15 dkg. cukor
- 1 kk. őrölt fahéj
- 1 db. citrom
- 3 cl. rum
- 3 dkg. porcukor
- 2 dkg. vaj
Recept: A lereszelt almát kevés vízzel, a cukorral, a citrom reszelt héjával, és kifacsart levével megpároljuk. A kisült palacsintákat a rummal ízesített almapürével töltjük. Háromszög alakura hajtjuk, és kivajazott tűzálló tálba téve átforrósítjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.