Kukoricás palacsinta sajttal, sonkával töltve recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tésztához:
- fél kukoricakonzerv (kb 150 g)
- 20 dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,5 dl ásványvíz
- 3 dl tej
- csipet só
- 2 ek olaj + 1 ek olaj a sütéshez
Tölteléknek:
- reszelt sajt
- sonka
- tejföl
Elkészítése:
A lisztet, a tojást, a tejet összedolgozzuk az olajjal, a sóval és az ásványvízzel egy habverő segítségével. A tésztához hozzáadjuk a fél kukoricakonzervet, összekeverjük, majd palacsintasütőben egyenletesen kisütjük, úgy, hogy kevés olajjal kikenjük a palacsintasütőt minden adag előtt.
A kész palacsintát ízlés szerint sajttal, sonkával,tejföllel kínáljuk
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »