Kukoricás palacsinta sajttal, sonkával töltve recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
Tésztához:
- fél kukoricakonzerv (kb 150 g)
- 20 dkg liszt
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,5 dl ásványvíz
- 3 dl tej
- csipet só
- 2 ek olaj + 1 ek olaj a sütéshez
Tölteléknek:
- reszelt sajt
- sonka
- tejföl
Elkészítése:
A lisztet, a tojást, a tejet összedolgozzuk az olajjal, a sóval és az ásványvízzel egy habverő segítségével. A tésztához hozzáadjuk a fél kukoricakonzervet, összekeverjük, majd palacsintasütőben egyenletesen kisütjük, úgy, hogy kevés olajjal kikenjük a palacsintasütőt minden adag előtt.
A kész palacsintát ízlés szerint sajttal, sonkával,tejföllel kínáljuk
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.