Kukoricás palacsinta sajttal, sonkával töltve recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Tésztához:
- fél kukoricakonzerv (kb 150 g)
- 20 dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1,5 dl ásványvíz
- 3 dl tej
- csipet só
- 2 ek olaj + 1 ek olaj a sütéshez
Tölteléknek:
- reszelt sajt
- sonka
- tejföl
Elkészítése:
A lisztet, a tojást, a tejet összedolgozzuk az olajjal, a sóval és az ásványvízzel egy habverő segítségével. A tésztához hozzáadjuk a fél kukoricakonzervet, összekeverjük, majd palacsintasütőben egyenletesen kisütjük, úgy, hogy kevés olajjal kikenjük a palacsintasütőt minden adag előtt.
A kész palacsintát ízlés szerint sajttal, sonkával,tejföllel kínáljuk
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »

