Kecskeméti rakott palacsinta recept

Hozzávalók:
- 8db. édes palacsinta
- 30 dkg baracklekvár
- 1 dl kecskeméti barackpálinka
- 15 dkg darált dió
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 1 ek porcukor
Elkészítése:
A barackdzsemet elkeverjük a pálinkával. Kivajazott tűzálló tálba rátegezzük a palacsintákat, Úgy-hogy minden palacsinta tetejét megkenjük lekvárral, és megszórjuk dióval.
A tetejére üres palacsinta kerüljön. Sütőbe téve átmelegítjük, majd kivéve kenjük be cukorral ízesített tojáshabbal. Visszatéve a sütőbe addig süssük, míg a tojáshab megszilárdul, és kissé karamelizálódik.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

50 év szabadságvágy – Mandoki Soulmates megakoncert (x)
31 évvel ezelőtt Leslie Mandoki Tovább olvasom »

Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »