Húsos palacsinta gombamártással recept

Hozzávalók:
- 10 db sós palacsinta
- 30 dkg darált hús
- 1 konzerv szeletelt gomba
- só,bors
- 2 dl tejföl
- 1 fej vöröshagyma
- 2 ek liszt
- 1 dl tej
Elkészítése:
Hagymát megpucoljuk,felkockázzuk és olajon megdinszteljük. Darált húst rátesszük,felengedjük kevés vízzel,sózzuk fűszerezzük. Gombát külön megpároljuk,sózzuk. Tejfölt tejjel és a liszttel kikeverjük,gombára öntjük és pár percig tovább főzzük. Palacsintákat hússal megtöltjük,feltekerjük és olajozott tepsibe egymás mellé fektetjük,tetejét megkenjük a gombamártással és sütőbe tesszük sülni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »