Húsos palacsinta gombamártással

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 10 db sós palacsinta
  • 30 dkg darált hús
  • 1 konzerv szeletelt gomba
  • só,bors
  • 2 dl tejföl
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 ek liszt
  • 1 dl tej

Elkészítése:

Hagymát megpucoljuk,felkockázzuk és olajon megdinszteljük. Darált húst rátesszük,felengedjük kevés vízzel,sózzuk fűszerezzük. Gombát külön megpároljuk,sózzuk. Tejfölt tejjel és a liszttel kikeverjük,gombára öntjük és pár percig tovább főzzük. Palacsintákat hússal megtöltjük,feltekerjük és olajozott tepsibe egymás mellé fektetjük,tetejét megkenjük a gombamártással és sütőbe tesszük sülni.