Hortobágyi palacsinta recept
Hozzávalók:
- Maradék csirkepörkölt
- néhány palacsinta – lehetőleg sósan elkészítve,
- tejföl
- fűszerek
Elkészítése:
A csirkepaprikás nálunk sok szafttal készült. A megmaradt húsokat egyszerűen leszedtem a csontról és egy kevés szafttal összedaráltam. A palacsintákat megsütöttem. Nem kellett sok, talán 5-6 készült csak. Ezeket megtöltöttem a ledarált csirkehúsival. A megmaradt szószt pedig tejföllel felfőztem, majd ezt turmixgépbe tettem és szép egynemű lágyabb szószt készítettem, amivel a megtöltött palacsintákat nyakon öntöttem.
Néhány percre mehet a sütőbe. Tetejére extra tejföl dukál.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

