Hortobágyi palacsinta recept

Hozzávalók:
- Maradék csirkepörkölt
- néhány palacsinta – lehetőleg sósan elkészítve,
- tejföl
- fűszerek
Elkészítése:
A csirkepaprikás nálunk sok szafttal készült. A megmaradt húsokat egyszerűen leszedtem a csontról és egy kevés szafttal összedaráltam. A palacsintákat megsütöttem. Nem kellett sok, talán 5-6 készült csak. Ezeket megtöltöttem a ledarált csirkehúsival. A megmaradt szószt pedig tejföllel felfőztem, majd ezt turmixgépbe tettem és szép egynemű lágyabb szószt készítettem, amivel a megtöltött palacsintákat nyakon öntöttem.
Néhány percre mehet a sütőbe. Tetejére extra tejföl dukál.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »