Gombás kolbászos palacsinta recept
Hozzávalók:
- 20 -25 db palacsinta
Töltelékhez:
- 2 evőkanál liszt
- 2 evőkanál tejföl
- 4 dl tej
- 20 dkg párolt gomba
- 10 dkg kolbász
- mustár
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 dkg reszelt sajt
- só
- petrezselyem
Elkészítése:
A palacsintákat a szokásos módon megsütjük, majd megpároljuk a gombát, majd kis kockákra vágjuk a kolbászt. A tejfölt liszttel elkeverjük, majd beleöntjük a tejet és felfőzzük. Ha besűrűsödött hozzáadjuk a gombát és az előzőleg kis kockákra vágott kolbászt. Ha kihűlt apróra vágott petrezselyemmel és 1 teáskanál mustárral ízesítjük, majd belekeverjük a 2 tojás. Sózzuk, borsozzuk és jól elkeverjük.
Ezzel a krémmel megtöltjük a palacsintákat, majd tepsibe tesszük és a tetejüket meglocsoljuk tejföllel, és sajtot reszelünk rá. Sütőben addig sütjük amíg aranybarna nem lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

