Eperszörpös tésztájú palacsinta recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 5 dl ásványvíz (szénsavas)
- 5 dl eperszörp (házi)
- 1 tk só
- 1 ek cukor
- 25 dkg tehéntúró
- 25 dkg finomliszt
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Az ásványvizet, a szörpöt, a tojást, a sót és a cukrot összekeverjük.
Hozzáadjuk a túrót, tovább keverjük és végül a lisztet.
Lassú tűzön egyesével kisütjük a palacsintát és bármilyen ízű lekvárral, vagy kakaóval megtöltjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.