Darált húsos palacsinta, kapros tejszínes öntettel recept

Hozzávalók:
- 0,5kg darált hús
- 1 nagy fej hagyma
- 2/3gerezd foghagyma
- só, bors, pirospaprika
- olaj
- 3/4 szem gomba (aki szereti)
- 8 palacsinta
- 2 dl főzőtejszín
Elkészítése:
Palacsintákat megsütjük. A hagymát megpároljuk, foghagymával rátesszük a húst, fűszerezzük, és kifehéredéséig sütjük. Betöltjük a palacsintákba és batyukat hajtogatunk belőle. Sütőtálat kissé kiolajozunk, beletesszük a palacsintákat. Tetejét leöntjük a kapros tejszínnel, majd átsütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »