Csőben sült palacsinta gyümölcsdarabokkal recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A palacsinta hozzávalóit habverővel összekeverjük.
A tejből, a cukorból és a pudingporból sűrű pudingot főzünk, és még melegen hozzáadjuk a vajat. A banánt és a narancsot meghámozzuk és kisebb darabokra vágjuk.
A palacsintákat kisütjük. A kisült palacsintákat egyenként megkenjük a krémmel, eloszlatjuk rajta a gyümölcsöt, szorosan feltekerjük, majd félbevágjuk.
Egy tűzálló tálat kivajazunk, a palacsintákat kissé egymásra csúsztatva belerakosgatjuk úgy, hogy a vágott felük mind felfelé legyen.
Az öntethez a tojást elkeverjük a vaníliás cukorral és a tejszínnel, majd ráöntjük a palacsintákra. Előmelegített sütőben 200 fokon 30 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat.
Tipp:
Érdemes dupla adagot készíteni így természetesen duplázzuk a hozzávalókat. Ebből az adagból 8-10 egész palacsinta lesz, ki milyen vékonyra süti. Ahol többen vannak ez nem lesz sok, nagyon eteti magát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »