Cseresznyés nyuszis palacsinta recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 15 db sós palacsinta
- 1 kk fahéj
- 1 db citrom reszelt héja
- 50 dkg fagyasztott cseresznye
- 3 dl főzőtejszín
- marcipán
Elkészítése:
Cseresznyét felolvasztjuk, majd lecsöpögtetjük, belekeverjük a fahéjt és a citrom reszelt héját, majd összeturmixoljuk. A főzőtejszínt keményre felverjük, és beleforgatjuk az összeturmixolt cseresznyét. A palacsintát egy lapos tányérra tesszük, és a közepétől lefelé kenjük meg a masszával, majd szorosan feltekerjük. A palacsintának azt a részét, amelyik nincsen megkenve, bevágjuk a töltelékig, és kifordítjuk.
Marcipánból elkészítjük a szemeit, orrát és a masnit.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.