Cseresznyés nyuszis palacsinta recept

Hozzávalók:
- 15 db sós palacsinta
- 1 kk fahéj
- 1 db citrom reszelt héja
- 50 dkg fagyasztott cseresznye
- 3 dl főzőtejszín
- marcipán
Elkészítése:
Cseresznyét felolvasztjuk, majd lecsöpögtetjük, belekeverjük a fahéjt és a citrom reszelt héját, majd összeturmixoljuk. A főzőtejszínt keményre felverjük, és beleforgatjuk az összeturmixolt cseresznyét. A palacsintát egy lapos tányérra tesszük, és a közepétől lefelé kenjük meg a masszával, majd szorosan feltekerjük. A palacsintának azt a részét, amelyik nincsen megkenve, bevágjuk a töltelékig, és kifordítjuk.
Marcipánból elkészítjük a szemeit, orrát és a masnit.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »