Túrófánk recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg tehéntúró
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag vaníliás cukor
- 0,5 csomag sütőpor
- 6 ek rétesliszt
- 1 ek cukor
Elkészítése:
A hozzávalókat egy tálban jól összekeverjük, és fél órát állni hagyjuk.
Ezután egy evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk és a fánkokat aranybarnára sütjük.
Egyszerre ne süssünk sokat, mert sülés közben megdagad.
Bő, forró olajban a puffancsok maguktól átfordulnak, így jól átsülnek.
Lekvárral, porcukorral tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »