Túrófánk recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg tehéntúró
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag vaníliás cukor
- 0,5 csomag sütőpor
- 6 ek rétesliszt
- 1 ek cukor
Elkészítése:
A hozzávalókat egy tálban jól összekeverjük, és fél órát állni hagyjuk.
Ezután egy evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk és a fánkokat aranybarnára sütjük.
Egyszerre ne süssünk sokat, mert sülés közben megdagad.
Bő, forró olajban a puffancsok maguktól átfordulnak, így jól átsülnek.
Lekvárral, porcukorral tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »