Túrófánk recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 25 dkg túró
- 25 dkg liszt
- 1 pohár tejföl (kb 150 g)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 teáskanál szódabikarbóna
- 2 teáskanál cukor
- csipet só
- 1 citrom reszelt héja
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A hozzávalókat belerakom egy műanyag tálba, majd kézi mixer dagasztóvillájával jól összedolgozom. Az olajat felforrósítom, majd evőkanállal halmokat rakok bele, egyszer megfordítom és kész. Isteni finom és puha.
Tipp:
Készítettem már más recept alapján, de most ez sokkal finomabb, a reszelt citromhéj még sütés közben is érződik, nagyon finom puha. Nálunk kedvenc lett!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »

