Túrófánk recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg túró
- 25 dkg liszt
- 1 pohár tejföl (kb 150 g)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 2 teáskanál cukor
- csipet só
- 1 citrom reszelt héja
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A hozzávalókat belerakom egy műanyag tálba, majd kézi mixer dagasztóvillájával jól összedolgozom. Az olajat felforrósítom, majd evőkanállal halmokat rakok bele, egyszer megfordítom és kész. Isteni finom és puha.
Tipp:
Készítettem már más recept alapján, de most ez sokkal finomabb, a reszelt citromhéj még sütés közben is érződik, nagyon finom puha. Nálunk kedvenc lett!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »