Túrófánk recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg túró
- 25 dkg liszt
- 1 pohár tejföl (kb 150 g)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 2 teáskanál cukor
- csipet só
- 1 citrom reszelt héja
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A hozzávalókat belerakom egy műanyag tálba, majd kézi mixer dagasztóvillájával jól összedolgozom. Az olajat felforrósítom, majd evőkanállal halmokat rakok bele, egyszer megfordítom és kész. Isteni finom és puha.
Tipp:
Készítettem már más recept alapján, de most ez sokkal finomabb, a reszelt citromhéj még sütés közben is érződik, nagyon finom puha. Nálunk kedvenc lett!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »