Túrófánk recept
Hozzávalók:
- 25 dkg túró
- 25 dkg liszt
- 1 pohár tejföl (kb 150 g)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 2 teáskanál cukor
- csipet só
- 1 citrom reszelt héja
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A hozzávalókat belerakom egy műanyag tálba, majd kézi mixer dagasztóvillájával jól összedolgozom. Az olajat felforrósítom, majd evőkanállal halmokat rakok bele, egyszer megfordítom és kész. Isteni finom és puha.
Tipp:
Készítettem már más recept alapján, de most ez sokkal finomabb, a reszelt citromhéj még sütés közben is érződik, nagyon finom puha. Nálunk kedvenc lett!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »