Túrófánk recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg túró
- 25 dkg liszt
- 3 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 pohár tejföl (175 g)
- 1 tk szódabikarbóna
- 3 ek cukor
- csipet só
A sütéshez:
- kb. 1/2 l olaj
Tálaláshoz:
- vaníliás vagy fahéjas porcukor, esetleg lekvár
Elkészítése:
A túrót villával összetörjük és minden hozzávalóval jól elkeverjük. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, púpozott teáskanálnyi adagokat teszünk az olajba, és mindkét oldalukat aranyszínűre sütjük ( fánkonként 6-7 perc alatt). A kész túrófánkokról a felesleges olajat papírtörlővel leitatjuk és tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »