Túrófánk recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg túró
- 25 dkg liszt
- 3 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 pohár tejföl (175 g)
- 1 tk szódabikarbóna
- 3 ek cukor
- csipet só
A sütéshez:
- kb. 1/2 l olaj
Tálaláshoz:
- vaníliás vagy fahéjas porcukor, esetleg lekvár
Elkészítése:
A túrót villával összetörjük és minden hozzávalóval jól elkeverjük. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, púpozott teáskanálnyi adagokat teszünk az olajba, és mindkét oldalukat aranyszínűre sütjük ( fánkonként 6-7 perc alatt). A kész túrófánkokról a felesleges olajat papírtörlővel leitatjuk és tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »