Túrófánk recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg túró
- 25 dkg liszt
- 3 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 pohár tejföl (175 g)
- 1 tk szódabikarbóna
- 3 ek cukor
- csipet só
A sütéshez:
- kb. 1/2 l olaj
Tálaláshoz:
- vaníliás vagy fahéjas porcukor, esetleg lekvár
Elkészítése:
A túrót villával összetörjük és minden hozzávalóval jól elkeverjük. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, púpozott teáskanálnyi adagokat teszünk az olajba, és mindkét oldalukat aranyszínűre sütjük ( fánkonként 6-7 perc alatt). A kész túrófánkokról a felesleges olajat papírtörlővel leitatjuk és tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »