Töltike recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 3 dkg élesztő
- 1 kk cukor
- tej a futtatáshoz
- 1 ek só
- 20 dkg margarin
Töltelék:
- 10 dkg kukorica
- 10 dkg zöldborsó (megfőzve)
- 10 dkg sonka (olcsó párizsi) reszelve
- 1 db tömlős sajt
- 2-3 ek tejföl
Tetejére:
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 1-2 ek tejföl
- reszelt sajt
Elkészítése:
A tésztát összeállítjuk, megkelesztjük, majd közben a tölteléket elkészítjük.
A tésztát kinyújtjuk ½ cm vastagságúra, majd a tölteléket elkenjük, és feltekerjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatom a rudakat, majd a tetejét megkenem a tojással elkevert tejföllel, a reszelt sajtot teszek rá.
180 fokon pirosra sütöm kb: 40-45 perc.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.