Tejfölös újburgonya recept

Hozzávalók:
- 1 kg újburgonya
- 1 evőkanál olaj vagy vaj
- 1 kis fej hagyma
- 4 kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 dl tejföl
- só
- késhegynyi pirospaprika
- 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítés:
A megtisztított újburgonyát megmossuk, és a zsiradékban megpirított, apróra vágott vöröshagymán megforgatjuk.
Meghintjük a paprikával, megsózzuk, majd nagyon kevés vízzel puhára pároljuk.
Mikor megpuhult, közékeverjük a nagy kockákra vágott kemény tojásokat, elkeverjük a tejföllel, meghintjük a finomra vágott petrezselyemzölddel, és már csak átmelegítjük, de nem forraljuk fel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »