Tejfölös újburgonya recept

Hozzávalók:
- 1 kg újburgonya
- 1 evőkanál olaj vagy vaj
- 1 kis fej hagyma
- 4 kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 dl tejföl
- só
- késhegynyi pirospaprika
- 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítés:
A megtisztított újburgonyát megmossuk, és a zsiradékban megpirított, apróra vágott vöröshagymán megforgatjuk.
Meghintjük a paprikával, megsózzuk, majd nagyon kevés vízzel puhára pároljuk.
Mikor megpuhult, közékeverjük a nagy kockákra vágott kemény tojásokat, elkeverjük a tejföllel, meghintjük a finomra vágott petrezselyemzölddel, és már csak átmelegítjük, de nem forraljuk fel.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »