Tejfölös újburgonya recept
Hozzávalók:
- 1 kg újburgonya
- 1 evőkanál olaj vagy vaj
- 1 kis fej hagyma
- 4 kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 dl tejföl
- só
- késhegynyi pirospaprika
- 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítés:
A megtisztított újburgonyát megmossuk, és a zsiradékban megpirított, apróra vágott vöröshagymán megforgatjuk.
Meghintjük a paprikával, megsózzuk, majd nagyon kevés vízzel puhára pároljuk.
Mikor megpuhult, közékeverjük a nagy kockákra vágott kemény tojásokat, elkeverjük a tejföllel, meghintjük a finomra vágott petrezselyemzölddel, és már csak átmelegítjük, de nem forraljuk fel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

