Tavaszi rizs recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 25 dkg rizs
- 16 kg zöldborsó
- 25 dkg kolbász
- 4 kemény FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg vaj
- 2 evőkanál olaj
- 5 dkg reszelt sajt
- 1 húsleveskocka
- só
- csipetnyi cukor
- 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítés:
A zsírban megforgatjuk a rizst, kétszer annyi vízzel felengedjük, a leveskockát, a megvagdalt petrezselyemzöldet beletesszük, megsózzuk, és kis lángon puhára pároljuk. Ezután összekeverjük a vajban megpárolt zöldborsóval, a nagy kockákra vágott kemény tojással, a karikákra szelt kolbásszal. Vizezett formába tömjük, tálra borítjuk, és a tetejét sajttal meghintjük. Forrón, salátával körítve tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.