Sólet magyarítva recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
10 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 2 kg száraz bab
- 1 kg gersli
- 2,5 kg marhaszegy
- 1 db nagy füstölt csülök, vagy két kisebb
- 5-6 db nagy fej vöröshagyma
- ½ kg zsír
Elkészítése:
Az olvasztott zsírba rakjuk az apróra vágott hagymát, babot, és az előkészített húsokat, valamint 5 púpos ek pirospaprikát 8 l vízzel megfőzzük.
Megpuhulás után szükség szerint után sózzuk, és a gerslit hozzá keverve felforraljuk, és forró sütőben addig sütjük, míg a levét el nem fövi.
Akkor a legjobb, amikor még leveses, de már megsültek az anyagok.
Tipp:
Tálalni cékla salátával a legfinomabb.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.