Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sólet magyarítva recept

Sólet magyarítva
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
10 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 2 kg száraz bab
    • 1 kg gersli
    • 2,5 kg marhaszegy
    • 1 db nagy füstölt csülök, vagy két kisebb
    • 5-6 db nagy fej vöröshagyma
    • ½ kg zsír

    Elkészítése:

    Az olvasztott zsírba rakjuk az apróra vágott hagymát, babot, és az előkészített húsokat, valamint 5 púpos ek pirospaprikát 8 l vízzel megfőzzük.

    Megpuhulás után szükség szerint után sózzuk, és a gerslit hozzá keverve felforraljuk, és forró sütőben addig sütjük, míg a levét el nem fövi.

    Akkor a legjobb, amikor még leveses, de már megsültek az anyagok.

    Tipp:

    Tálalni cékla salátával a legfinomabb.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá