Sólet magyarítva recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 kg száraz bab
- 1 kg gersli
- 2,5 kg marhaszegy
- 1 db nagy füstölt csülök, vagy két kisebb
- 5-6 db nagy fej vöröshagyma
- ½ kg zsír
Elkészítése:
Az olvasztott zsírba rakjuk az apróra vágott hagymát, babot, és az előkészített húsokat, valamint 5 púpos ek pirospaprikát 8 l vízzel megfőzzük.
Megpuhulás után szükség szerint után sózzuk, és a gerslit hozzá keverve felforraljuk, és forró sütőben addig sütjük, míg a levét el nem fövi.
Akkor a legjobb, amikor még leveses, de már megsültek az anyagok.
Tipp:
Tálalni cékla salátával a legfinomabb.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »