Sajtos pogácsa recept

Hozzávalók:
- 75dkg liszt
- 2 kocka margarin (50 dkg)
- két pohár tejföl
- 1dkg élesztő
- só ízlés szerint
- tojás a kenéshez
- sajt a tetejére.
Elkészítése:
A lisztet elmorzsolom a margarinnal,a tejfölbe belekeverem az élesztőt,/én friss élesztőt használok/ és a sót,és beleöntöm a lisztes margarinba. Az egészet jól összedolgozom, az egészet folpakkal lefedem és egy éjszakára hűtőszekrénybe teszem. Másnap kicsit lisztezett deszkán kb fél-egy centire nyújtom, kicsi szaggatóval kiszaggatom, tojással megkenem, sajttal megszórom. Forró sütőbe kisütöm. Nagyon gyorsan sül és elég sok van belőle. Másnap is nagyon finom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »