Sajtos pogácsa recept

Hozzávalók:
- 75dkg liszt
- 2 kocka margarin (50 dkg)
- két pohár tejföl
- 1dkg élesztő
- só ízlés szerint
- tojás a kenéshez
- sajt a tetejére.
Elkészítése:
A lisztet elmorzsolom a margarinnal,a tejfölbe belekeverem az élesztőt,/én friss élesztőt használok/ és a sót,és beleöntöm a lisztes margarinba. Az egészet jól összedolgozom, az egészet folpakkal lefedem és egy éjszakára hűtőszekrénybe teszem. Másnap kicsit lisztezett deszkán kb fél-egy centire nyújtom, kicsi szaggatóval kiszaggatom, tojással megkenem, sajttal megszórom. Forró sütőbe kisütöm. Nagyon gyorsan sül és elég sok van belőle. Másnap is nagyon finom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »