Sajtos pogácsa recept
Hozzávalók:
- 75dkg liszt
- 2 kocka margarin (50 dkg)
- két pohár tejföl
- 1dkg élesztő
- só ízlés szerint
- tojás a kenéshez
- sajt a tetejére.
Elkészítése:
A lisztet elmorzsolom a margarinnal,a tejfölbe belekeverem az élesztőt,/én friss élesztőt használok/ és a sót,és beleöntöm a lisztes margarinba. Az egészet jól összedolgozom, az egészet folpakkal lefedem és egy éjszakára hűtőszekrénybe teszem. Másnap kicsit lisztezett deszkán kb fél-egy centire nyújtom, kicsi szaggatóval kiszaggatom, tojással megkenem, sajttal megszórom. Forró sütőbe kisütöm. Nagyon gyorsan sül és elég sok van belőle. Másnap is nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

