Rózsafánk recept
Ők is elkészítették

Elkészítése: Hozzávalókat alaposan összedolgozzuk,majd négy különböző méretű kör alakú szaggatóval kiszaggatjuk. A körök szélét 1-1.5 cm hosszan 5-6 helyen bevagdaljuk,majd a négy réteget egymásra helyezzük,közepén összenyomjuk. A rózsákat lefelé fordítva forró, bő olajban kisütjük. Miután elkészültet és kihűlt porcukorral és lekvárral ízesítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »