Rizskoch recept
Hozzávalók:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 csipet só
- 6 evőkanál cukor
- 4 evőkanál vaníliás cukor
- 1 liter tej
- 1,5 bögre rizs
Elkészítése:
A tejet felforralom és beleteszem a megmosott rizst és a cukrokat, pici sót és jó sűrűre főzöm. Kb. 35 perc. A tojásokat ketté választom a sárgáját belekeverem a tejes rizsbe a fehérjét felverem kemény habbá és azt is belekeverem a rizsbe,tepsibe öntöm és 180 fokon megsütöm míg barnás lesz a teteje. Házi baracklekvárral tálalom:-)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

