Rizskoch recept

Hozzávalók:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csipet só
- 6 evőkanál cukor
- 4 evőkanál vaníliás cukor
- 1 liter tej
- 1,5 bögre rizs
Elkészítése:
A tejet felforralom és beleteszem a megmosott rizst és a cukrokat, pici sót és jó sűrűre főzöm. Kb. 35 perc. A tojásokat ketté választom a sárgáját belekeverem a tejes rizsbe a fehérjét felverem kemény habbá és azt is belekeverem a rizsbe,tepsibe öntöm és 180 fokon megsütöm míg barnás lesz a teteje. Házi baracklekvárral tálalom:-)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »