Rizsfelfújt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 l tej
- 20 dkg rizs
- 5 dkg vaj
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- cukor ízlés szerint
Továbbá:
- vaj
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A rizsből a tejjel és ízlés szerinti cukorral tejberizst készítünk. Közben beleolvasztjuk a vajat is. Ezután langyosra hűtjük.
A felvert tojásokat a tejberizshez keverjük. A tepsit kikenjük margarinnal, megszórjuk zsemlemorzsával, és a masszát beleöntjük. 160 fokon világosbarnára sütjük.
Bármilyen lekvárral nagyon finom.
A rizsfelfújt kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 5 g
Szénhidrát: 19 g
Zsír: 6 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »