Rizsfelfújt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 l tej
- 20 dkg rizs
- 5 dkg vaj
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- cukor ízlés szerint
Továbbá:
- vaj
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A rizsből a tejjel és ízlés szerinti cukorral tejberizst készítünk. Közben beleolvasztjuk a vajat is. Ezután langyosra hűtjük.
A felvert tojásokat a tejberizshez keverjük. A tepsit kikenjük margarinnal, megszórjuk zsemlemorzsával, és a masszát beleöntjük. 160 fokon világosbarnára sütjük.
Bármilyen lekvárral nagyon finom.
A rizsfelfújt kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 5 g
Szénhidrát: 19 g
Zsír: 6 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »