Rizsfelfújt recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 l tej
- 20 dkg rizs
- 5 dkg vaj
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - cukor ízlés szerint
Továbbá:
- vaj
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A rizsből a tejjel és ízlés szerinti cukorral tejberizst készítünk. Közben beleolvasztjuk a vajat is. Ezután langyosra hűtjük.
A felvert tojásokat a tejberizshez keverjük. A tepsit kikenjük margarinnal, megszórjuk zsemlemorzsával, és a masszát beleöntjük. 160 fokon világosbarnára sütjük.
Bármilyen lekvárral nagyon finom.
A rizsfelfújt kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 5 g
Szénhidrát: 19 g
Zsír: 6 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

