Káposztás rétes recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 csomag réteslap
- 1 nagyobb fej káposzta
- 2-3 vöröshagyma
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- olaj
Elkészítése:
A káposztát lereszelem besózom és állni hagyom. Amikor levet ereszt jól kinyomkodom.
A vöröshagymát apróra vágom és olajon megpárolom, majd hozzáadom a káposztát sózom és borsozom, barnulásig párolom, sütöm. Mi jó borsosan szeretjük, úgy az igazi.
Közben a réteslapokat olajjal megkenem és amikor készen van a káposzta megtöltöm vele. A réteslapokat duplán szoktam használni, ebben az esetben mindkettőt beolajozom egymásra rakom és úgy megy rá a töltelék, összetekerem konyharuhával és mehet a sütőbe.
Előmelegített sütőben kb 180 fokon készre sütöm. Jó étvágyat hozzá!
Tipp:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »