Káposztás rétes recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 csomag réteslap
- 1 nagyobb fej káposzta
- 2-3 vöröshagyma
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- olaj
Elkészítése:
A káposztát lereszelem besózom és állni hagyom. Amikor levet ereszt jól kinyomkodom.
A vöröshagymát apróra vágom és olajon megpárolom, majd hozzáadom a káposztát sózom és borsozom, barnulásig párolom, sütöm. Mi jó borsosan szeretjük, úgy az igazi.
Közben a réteslapokat olajjal megkenem és amikor készen van a káposzta megtöltöm vele. A réteslapokat duplán szoktam használni, ebben az esetben mindkettőt beolajozom egymásra rakom és úgy megy rá a töltelék, összetekerem konyharuhával és mehet a sütőbe.
Előmelegített sütőben kb 180 fokon készre sütöm. Jó étvágyat hozzá!
Tipp:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »