Káposztás rétes recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 csomag réteslap
- 1 nagyobb fej káposzta
- 2-3 vöröshagyma
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- olaj
Elkészítése:
A káposztát lereszelem besózom és állni hagyom. Amikor levet ereszt jól kinyomkodom.
A vöröshagymát apróra vágom és olajon megpárolom, majd hozzáadom a káposztát sózom és borsozom, barnulásig párolom, sütöm. Mi jó borsosan szeretjük, úgy az igazi.
Közben a réteslapokat olajjal megkenem és amikor készen van a káposzta megtöltöm vele. A réteslapokat duplán szoktam használni, ebben az esetben mindkettőt beolajozom egymásra rakom és úgy megy rá a töltelék, összetekerem konyharuhával és mehet a sütőbe.
Előmelegített sütőben kb 180 fokon készre sütöm. Jó étvágyat hozzá!
Tipp:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »