Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rakott kifli recept

Rakott kifli
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 szikkadt kifli
    • tej
    • vaníliás cukor
    • sárgabaracklekvár
    • 6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje (a megmaradt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérjéket szoktam lefagyasztani, ilyenkor nagyszerűen felhasználható)
    • darált dió

    Elkészítése:

    Karikára vágjuk a szikkadt kifliket, majd vaníliás cukorral ízesített, langyos tejben megáztatjuk.

    Miután jól megszívták magukat, egy kb 18*28 cm-es tepsibe teszünk egy réteget, megkenjük lekvárral, megszórjuk bőségesen darált dióval, majd ismét kifli, lekvár dió, amíg el nem fogy.

    A tojásfehérjét felverjük és rákanalazzuk a habot a tetejére. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá