Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rácsos csörögefánk recept

Rácsos csörögefánk
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 2 dkg élesztő
    • 1 kanál cukor
    • 1 csipet só
    • fél kg liszt
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 bögre tej
    • étolaj a sütéshez
    • porcukor

    Elkészítése:

    Az élesztőt a langyos tejben és a cukorral felfuttatom. Majd a többi hozzávalót is beleteszem, jól eldolgozom és kelesztőtálban kb. 30 percig kelesztem.

    Kinyújtom és derelyevágóval kockákat vágok és két hosszanti csíkot vágok a belsejébe egymás mellé, majd picit széthúzom.

    Forró, bő olajban fedővel lefedve mindkét oldalát szép barnára sütöm. Még melegen porcukorral meghintem.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá