Rácsos csörögefánk recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 dkg élesztő
- 1 kanál cukor
- 1 csipet só
- fél kg liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 bögre tej
- étolaj a sütéshez
- porcukor
Elkészítése:
Az élesztőt a langyos tejben és a cukorral felfuttatom. Majd a többi hozzávalót is beleteszem, jól eldolgozom és kelesztőtálban kb. 30 percig kelesztem.
Kinyújtom és derelyevágóval kockákat vágok és két hosszanti csíkot vágok a belsejébe egymás mellé, majd picit széthúzom.
Forró, bő olajban fedővel lefedve mindkét oldalát szép barnára sütöm. Még melegen porcukorral meghintem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »