Rácsos csörögefánk recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 dkg élesztő
- 1 kanál cukor
- 1 csipet só
- fél kg liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 bögre tej
- étolaj a sütéshez
- porcukor
Elkészítése:
Az élesztőt a langyos tejben és a cukorral felfuttatom. Majd a többi hozzávalót is beleteszem, jól eldolgozom és kelesztőtálban kb. 30 percig kelesztem.
Kinyújtom és derelyevágóval kockákat vágok és két hosszanti csíkot vágok a belsejébe egymás mellé, majd picit széthúzom.
Forró, bő olajban fedővel lefedve mindkét oldalát szép barnára sütöm. Még melegen porcukorral meghintem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »

