Rácsos csörögefánk recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 dkg élesztő
- 1 kanál cukor
- 1 csipet só
- fél kg liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 bögre tej
- étolaj a sütéshez
- porcukor
Elkészítése:
Az élesztőt a langyos tejben és a cukorral felfuttatom. Majd a többi hozzávalót is beleteszem, jól eldolgozom és kelesztőtálban kb. 30 percig kelesztem.
Kinyújtom és derelyevágóval kockákat vágok és két hosszanti csíkot vágok a belsejébe egymás mellé, majd picit széthúzom.
Forró, bő olajban fedővel lefedve mindkét oldalát szép barnára sütöm. Még melegen porcukorral meghintem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »

