Túrós pite recept
                            Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
 - 25 dkg margarin
 - 10 dkg cukor
 - 2 db 
 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája - 0,5 csomag sütőpor
 - annyi tejföl, hogy jól nyújtható legyen általában 1 ek
 
A töltelékhez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd ketté osztjuk.
A tojásfehérjékből kemény habot verünk, majd összedolgozzuk a töltelék hozzávalóival.
Az egyik felét tepsibe formázzuk és meghintjük grízzel, majd elsimítjuk rajta a kidolgozott túrós tölteléket.
A tészta másik felével letakarjuk, majd megszurkáljuk és 180 fokos sütőben megsütjük (kb 35 perc).
Kisülés után, ha kicsit meghűlt, meghintjük porcukorral, daraboljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »


