Túrós pite recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Elkészítése:
A lisztet a zsírral/margarinnal szétmorzsoljuk,hozzáadjuk a többi alapanyagot és összegyúrjuk. 2 részre osztjuk,zsírral kikenünk egy gáztepsit és meglisztezzük. 1 lapot kinyújtunk és beletesszük a tepsibe. Megszórjuk zsemlemorzsával ami felszívja a töltelék levét. A töltelékhez valókat összedolgozzuk, a tojásfehérjét villával felverjük és úgy keverjük a túróhoz. A másik lapot is kinyújtjuk és rátesszük,villával megszurkáljuk a tetejét,és sütjük. Én 180 fokon szoktam. Lehet túrosan,almásan,és megyyesen is.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.