Kefires gyümölcslepény recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók (a mérce a kefires pohár):
- 2 kis pohár kefir
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 pohár finomliszt
- 1 pohár cukor
- 1 pohár étolaj
- 1 üveg gyümölcsbefőtt vagy friss gyümölcs
- 1 csomag sütőpor
- durvára vágott dióbél
Elkészítése:
A kefírt egy keverőtálban a tojással meg a sütőporral kikeverjük. Ezután belekeverjük a cukrot, étolajat és lisztet.
Alaposan kizsírozott és lisztezett, közepes méretű tepsibe öntjük a masszát.
A tetejét meghintjük a kis kockára vágott gyümölcsökkel és diódarabokkal.
Forró sütőben 5 percig erős lángon, ezután takaréklángon tűpróbáig sütjük. Porcukorral meghintve, kockára vágva kínáljuk, ha kihűlt.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.