Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Cseresznyés-pudingos pite recept

Cseresznyés-pudingos pite
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg finomliszt
    • 1 csomag sütőpor
    • 8 ek kristálycukor
    • 4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 20 dkg margarin
    • 450 g tejföl
    • 2 csomag vaníliás cukor

    Töltelékhez:

    • 1 liter tej
    • 2 csomag vaníliás pudingpor
    • 6 ek kristálycukor
    • 3 ek finomliszt
    • 1 kg cseresznye

    Elkészítése:
    A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A pudingot a szokásos módon elkészítjük, csak a pudingporhoz keverünk még 3 ek lisztet. A tésztát kétfelé vesszük és tepsi nagyságúra nyújtjuk. Egyiket befektetjük egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, megszórjuk zsemlemorzsával és villával megszurkáljuk. A pudingot rákanalazzuk, elsimítjuk, megszórjuk magozott cseresznyével és vaníliás cukorral. Ráhelyezzük a másik lapot, azt is megszurkáljuk és lekenjük egy felvert tojással. Előmelegített sütőben megsütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá