Cseresznyés-pudingos pite recept

Hozzávalók:
- 80 dkg finomliszt
- 1 csomag sütőpor
- 8 ek kristálycukor
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg margarin
- 450 g tejföl
- 2 csomag vaníliás cukor
Töltelékhez:
- 1 liter tej
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 6 ek kristálycukor
- 3 ek finomliszt
- 1 kg cseresznye
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A pudingot a szokásos módon elkészítjük, csak a pudingporhoz keverünk még 3 ek lisztet. A tésztát kétfelé vesszük és tepsi nagyságúra nyújtjuk. Egyiket befektetjük egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, megszórjuk zsemlemorzsával és villával megszurkáljuk. A pudingot rákanalazzuk, elsimítjuk, megszórjuk magozott cseresznyével és vaníliás cukorral. Ráhelyezzük a másik lapot, azt is megszurkáljuk és lekenjük egy felvert tojással. Előmelegített sütőben megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »