Cseresznyés-pudingos pite

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 80 dkg finomliszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 8 ek kristálycukor
  • 4 db tojás
  • 20 dkg margarin
  • 450 g tejföl
  • 2 csomag vaníliás cukor

Töltelékhez:

  • 1 liter tej
  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 6 ek kristálycukor
  • 3 ek finomliszt
  • 1 kg cseresznye

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A pudingot a szokásos módon elkészítjük, csak a pudingporhoz keverünk még 3 ek lisztet. A tésztát kétfelé vesszük és tepsi nagyságúra nyújtjuk. Egyiket befektetjük egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, megszórjuk zsemlemorzsával és villával megszurkáljuk. A pudingot rákanalazzuk, elsimítjuk, megszórjuk magozott cseresznyével és vaníliás cukorral. Ráhelyezzük a másik lapot, azt is megszurkáljuk és lekenjük egy felvert tojással. Előmelegített sütőben megsütjük.