Barackos lepény recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg puha vaj
- 20 dkg cukor
- csipetnyi só
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,2 dl tej
- 30 dkg liszt
- 3 tk sütőpor
- 40 dkg sárgabarack
Elkészítése:
A vajat a cukorral, a sóval, a tojásokkal habosra keverjük. A sütőport a liszttel vegyítjük és a tejjel váltakozva a vajas masszához adjuk. A tepsit kivajazzuk, vagy sütőpapírral kibéleljük és belesimítjuk a masszát. A barackot megmossuk, félbevágjuk, majd a tésztára rakosgatjuk jó szorosan. Minél több barack van a tészta tetején annál finomabb. 30 percig sütjük 200°-os sütőben.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »