Barackos lepény recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg puha vaj
- 20 dkg cukor
- csipetnyi só
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,2 dl tej
- 30 dkg liszt
- 3 tk sütőpor
- 40 dkg sárgabarack
Elkészítése:
A vajat a cukorral, a sóval, a tojásokkal habosra keverjük. A sütőport a liszttel vegyítjük és a tejjel váltakozva a vajas masszához adjuk. A tepsit kivajazzuk, vagy sütőpapírral kibéleljük és belesimítjuk a masszát. A barackot megmossuk, félbevágjuk, majd a tésztára rakosgatjuk jó szorosan. Minél több barack van a tészta tetején annál finomabb. 30 percig sütjük 200°-os sütőben.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »