Barackos lepény recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg puha vaj
- 20 dkg cukor
- csipetnyi só
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,2 dl tej
- 30 dkg liszt
- 3 tk sütőpor
- 40 dkg sárgabarack
Elkészítése:
A vajat a cukorral, a sóval, a tojásokkal habosra keverjük. A sütőport a liszttel vegyítjük és a tejjel váltakozva a vajas masszához adjuk. A tepsit kivajazzuk, vagy sütőpapírral kibéleljük és belesimítjuk a masszát. A barackot megmossuk, félbevágjuk, majd a tésztára rakosgatjuk jó szorosan. Minél több barack van a tészta tetején annál finomabb. 30 percig sütjük 200°-os sütőben.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »