Pudingos recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Töltelék:
- 1,5 csomag vaniliás puding
- 3 evőkanál cukor
- 4 dl tejben
Tészta:
- 70 dkg liszt
- 5 dkg élesztő
- 1 mokáskanál só
- 1,5 dl olaj
- 6 evőkanál cukor
- 3,5 dl tej
- 3 evőkanál kakaó por
Elkészítése:
A pudingport a cukorral tejben megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni.
Az élesztőt egy pici tejben és cukorban felfuttatjuk, majd összeállítjuk a tésztát. Ketté osztjuk. Az egyik felébe beletesszük a kakaót. Keleszteni nem kell. A kakaós és a fehér tésztát is négy felé osztjuk.
Kör alakúra nyújtjuk őket, 1-1 kört egymásra teszünk. 16 felé vágjuk (mint a pizzát) és a vastagabb oldalára pudingot teszünk. Feltekerjük és sütőpapíros tepsibe rakjuk, majd 15-20 perc alatt megsütjük. Amikor kivesszük még melegen megkenjük vaníliás cukros, olvasztott vajjal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »