Olajban sült bukta recept
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 1 marék cukor
- fél liter tej
- 2 dkg élesztő
- pici só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája - Bár milyen töltelék: szilva,baracklekvár,mák,dió
- Olaj a sütéshez
Elkészítése:
Tejben az élesztőt megfuttatjuk,majd hozzáadjuk a liszthez és a többi hozzávalóval együtt jól összedolgozzuk. 1 órát kelesztjük. Majd vékonyra nyújtjuk,téglalapokat vágunk belőle,megtöltjük mint a buktát a két végét finoman benyomkodjuk. Forró olajban kisütjük és még melegen porcukorral megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »

