Olajban sült bukta recept

Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 1 marék cukor
- fél liter tej
- 2 dkg élesztő
- pici só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- Bár milyen töltelék: szilva,baracklekvár,mák,dió
- Olaj a sütéshez
Elkészítése:
Tejben az élesztőt megfuttatjuk,majd hozzáadjuk a liszthez és a többi hozzávalóval együtt jól összedolgozzuk. 1 órát kelesztjük. Majd vékonyra nyújtjuk,téglalapokat vágunk belőle,megtöltjük mint a buktát a két végét finoman benyomkodjuk. Forró olajban kisütjük és még melegen porcukorral megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édesburgonya vásárlás és felhasználás – így hozd ki belőle a legtöbbet a konyhában(x)
Az édesburgonya – vagy ahogy sokan nevezik, batáta – egyre gyakrabban kerül
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »