Olajban sült bukta recept

Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 1 marék cukor
- fél liter tej
- 2 dkg élesztő
- pici só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- Bár milyen töltelék: szilva,baracklekvár,mák,dió
- Olaj a sütéshez
Elkészítése:
Tejben az élesztőt megfuttatjuk,majd hozzáadjuk a liszthez és a többi hozzávalóval együtt jól összedolgozzuk. 1 órát kelesztjük. Majd vékonyra nyújtjuk,téglalapokat vágunk belőle,megtöltjük mint a buktát a két végét finoman benyomkodjuk. Forró olajban kisütjük és még melegen porcukorral megszórjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »