Olcsó pogácsa recept

Hozzávalók:
- 1/2 kg liszt
- 2 dkg élesztő
- 1 teáskanál cukor
- 1 evőkanál só
- 1 kis tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 25 dkg margarin
- reszelt sajt ízlés szerint
Elkészítése:
Az élesztőt futtassuk fel a cukrozott tejfölben. A lisztet, tojást, sót, a margarint morzsoljuk össze, és adjuk hozzá a futtatott élesztőt.
Ha nem elég lágy a tészta, szoktam hozzá önteni egy kis tejet. Ha összegyúrtuk, takarjuk le, és hagyjuk kelni! Én a radiátorra szoktam tenni, úgy hamarabb kész vagyok vele.
Ha megkelt, szaggassuk ki, és mehet a tepsibe.
Ha van otthon császárszalonna, vagy egy kis parasztkolbász, szoktam rászelni, és úgy teszem rá a sajtot. Nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »