Nagyanyó csokigombóca recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 l víz
- 40 dkg liszt
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- rumaroma
- kevés sütőpor
- olaj a sütéshez
- kakaópor, porcukor ízlés szerint
Elkészítése:
Fél liter vizet felforralunk.Amikor lobogva forr,beleöntjük a lisztet,levesszük a tűzről és fakanállal nagyon gyorsan összekeverjük. A forró tésztához öntjük a villával felvert tojásokat,amibe belekevertük a rumaromát és a sütőport.Simára keverjük.Ha kihűlt,bő,forró olajba 2 evőkanál segítségével kis gömböket rakunk.Egyszerre csak keveset tegyünk az olajba,mert sülés közben megnőnek.Rózsaszínűre sütjük őket.Lyukacsos kanállal kiszedjük az olajból és porcukorral elkevert kakaóporban megforgatjuk a gömböcskéket.Melegen fogyasztva a legfinomabb!Egy tartalmas leves után kitűnő kísérő.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »