Mazsolás túrógombóc recept

Hozzávalók:
- 5 dkg vaj
- 1 evőkanál cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- egy csipet só
- 25 dkg túró
- 6-7 dkg búzadara
- mazsola
- vaj
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A vajat a cukorral habosra keverjük a tojásokat egyenként hozzá adjuk. Hozzá keverjük a sót és a túrót.Belerakjuk a búzadarát és a mazsolát, jól elkeverjük. Sós vizet forralunk és a gombócokat kanállal bele tesszük. Ha feljön a tetejére vajban pirított zsemlemorzsába forgatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »