Baconos virsli szezámos bundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1/2 kg mirelit leveles tészta
- 6 db virsli
- 12 szelet bacon
- 15 dkg trappista
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- szezámmag
A mártogatóshoz:
- 1 dl ketchup
- 2 evőkanál mustár
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db chili paprika
Elkészítése:
A tésztát felengedjük, ha nem lapokban van akkor vékonyra kinyújtjuk és 6 téglalapot vágunk belőle a virsli hosszának megfelelően. A hagymát és a chilit apróra vágjuk. A virsliket hosszában bevágjuk. A nyílásba vékony sajtszeletet teszünk és a virsliket 2-2 szelet baconbe csavarjuk. A betekert virsliket a tésztalapokba göngyöljük. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, felvert egész tojással lekenjük és megszórjuk szezámmaggal. Sütőben 180 fokon 15-20 percig sütjük. A szószhoz: A ketchupot elkeverjük a mustárral, az apróra vágott hagymával és chilivel.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »