Baconos virsli szezámos bundában recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1/2 kg mirelit leveles tészta
- 6 db virsli
- 12 szelet bacon
- 15 dkg trappista
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - szezámmag
A mártogatóshoz:
- 1 dl ketchup
- 2 evőkanál mustár
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db chili paprika
Elkészítése:
A tésztát felengedjük, ha nem lapokban van akkor vékonyra kinyújtjuk és 6 téglalapot vágunk belőle a virsli hosszának megfelelően. A hagymát és a chilit apróra vágjuk. A virsliket hosszában bevágjuk. A nyílásba vékony sajtszeletet teszünk és a virsliket 2-2 szelet baconbe csavarjuk. A betekert virsliket a tésztalapokba göngyöljük. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, felvert egész tojással lekenjük és megszórjuk szezámmaggal. Sütőben 180 fokon 15-20 percig sütjük. A szószhoz: A ketchupot elkeverjük a mustárral, az apróra vágott hagymával és chilivel.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

