Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kelt tészta recept

Kelt tészta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 75 dkg liszt
    • 4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • 1 cs (instant) élesztő
    • kevés tej,cukor (az élesztőt felfuttatni)
    • 25 dkg margarin vagy zsír
    • tejföl amennyit felvesz
    • pici só

    Elkészítése:
    A lisztet összemorzsoljuk a margarinnal majd hozzáadjuk  a tojások sárgáját,a felfuttatott  élesztőt. Összegyúrjuk és annyi tejfölt adunk hozzá, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk, de ne legyen túl lágy! Felhasználás előtt fél órát pihentetjük.Készíthetünk belőle buktát,kakaós vagy pizzás csigát…stb.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá