Ostoros kalács recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 60 dkg liszt
- 2 kanál olaj
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- csipetnyi só
- 5 dkg élesztő
- 4 dl langyos tej
- 4 kanál cukor
Krém:
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 3 kanál kakaó
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból kelt tésztát készítünk. Duplájára kelesztjük. Kilenc egyenlő darabra osztjuk szét.
A margarint kikeverjük a cukorral és a kakaóporral is. A tésztát kinyújtjuk egyenként, megkenjük a töltelékkel, és feltekerjük, mint a bejglit.
Három ilyen elkészült, töltött tésztát összefonunk, a tetejét megkenjük tojással, és megsütjük.
Közepes lángon 35-40 perc alatt kész is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »