Ostoros kalács recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 60 dkg liszt
- 2 kanál olaj
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- csipetnyi só
- 5 dkg élesztő
- 4 dl langyos tej
- 4 kanál cukor
Krém:
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 3 kanál kakaó
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból kelt tésztát készítünk. Duplájára kelesztjük. Kilenc egyenlő darabra osztjuk szét.
A margarint kikeverjük a cukorral és a kakaóporral is. A tésztát kinyújtjuk egyenként, megkenjük a töltelékkel, és feltekerjük, mint a bejglit.
Három ilyen elkészült, töltött tésztát összefonunk, a tetejét megkenjük tojással, és megsütjük.
Közepes lángon 35-40 perc alatt kész is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »