Kakaós csavartság recept

Elkészítése:
A tejet meglangyosítjuk 3 ek cukorral, majd felfuttatjuk benne az élesztőt. A liszthez hozzáadjuk az egész tojást, majd az élesztős tejet és a sót. Összedolgozzuk, majd duplájára kelesztjük. A megkelt tésztát átgyúrjuk és két egyenlő részre osztjuk. Egyenként kinyújtjuk és megkenjük a töltelék felével: a puha margarint kikeverjük a cukorral és a kakaóporral. Ha megkentük akkor feltekerjük. A másik tésztát is kinyújtjuk, megkenjük, majd feltekerjük. A két rudat összetekerjük. Beletesszük a tepsibe, megkenjük a tojások sárgájával és kb 40 percig, közepes hőmérsékletű sütőben megsütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »