Kakaós csavartság recept
                            Elkészítése:
A tejet meglangyosítjuk 3 ek cukorral, majd felfuttatjuk benne az élesztőt. A liszthez hozzáadjuk az egész tojást, majd az élesztős tejet és a sót. Összedolgozzuk, majd duplájára kelesztjük. A megkelt tésztát átgyúrjuk és két egyenlő részre osztjuk. Egyenként kinyújtjuk és megkenjük a töltelék felével: a puha margarint kikeverjük a cukorral és a kakaóporral. Ha megkentük akkor feltekerjük. A másik tésztát is kinyújtjuk, megkenjük, majd feltekerjük. A két rudat összetekerjük. Beletesszük a tepsibe, megkenjük a tojások sárgájával és kb 40 percig, közepes hőmérsékletű sütőben megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

 