Habcsók recept

Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük, és habverővel addig verjük, amíg kemény hab nem képződik.
Annyira keménynek kell lennie, hogy ha a habverővel egy árkot húzunk benne, annak fél perc múlva is ugyanúgy kell állnia.
Csillagcsöves zsákba töltjük és sütőpapíros tepsire nyomunk kis habcsókokat, vagy karikákat.
A tetejüket megszórhatjuk színes szórócukorral. 80 °C-os sütőben 2-3 órán át szárítjuk őket, (a kisebbeknek elég 2 óra).
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »