Habcsók recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük, és habverővel addig verjük, amíg kemény hab nem képződik.
Annyira keménynek kell lennie, hogy ha a habverővel egy árkot húzunk benne, annak fél perc múlva is ugyanúgy kell állnia.
Csillagcsöves zsákba töltjük és sütőpapíros tepsire nyomunk kis habcsókokat, vagy karikákat.
A tetejüket megszórhatjuk színes szórócukorral. 80 °C-os sütőben 2-3 órán át szárítjuk őket, (a kisebbeknek elég 2 óra).
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.