Túrógombóc recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 2 dl búzadara
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- tejföl
- cukor
Elkészítése:
A túróhoz adjuk a tojások sárgáját, a búzadarát és csipet sót.
Jól összedolgozzuk, majd a felvert tojásfehérjét óvatosan belekeverjük.
Gombócokat formázzunk a masszából és lobogó vízben megfőzzük. Akkor jó, ha a víztetején elkezdenek lebegni.
Pirított zsemlemorzsába forgatjuk és tejföllel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »