Túrógombóc recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 2 dl búzadara
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- tejföl
- cukor
Elkészítése:
A túróhoz adjuk a tojások sárgáját, a búzadarát és csipet sót.
Jól összedolgozzuk, majd a felvert tojásfehérjét óvatosan belekeverjük.
Gombócokat formázzunk a masszából és lobogó vízben megfőzzük. Akkor jó, ha a víztetején elkezdenek lebegni.
Pirított zsemlemorzsába forgatjuk és tejföllel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »